Residentie Lewis

- Antwerpen

EEN NEST VOOR STADSMUSSEN
U houdt van de stad. Maar ook van groen. Van drukte. Maar ook van rust. Van alles in de buurt hebben. Maar ook van even helemaal terugtrekken in uw eigen plekje. Lewis geeft u het beste van al die werelden. Moderne, ruime en comfortabele appartementen in een bruisende stadsbuurt in volle ontwikkeling te Antwerpen, met een groen zicht uit elk raam. Een perfect nest voor stadsmussen. En een uitstekende investering.

29 APPARTEMENTEN - VAN ÉÉN TOT TWEE SLAAPKAMERS (allemaal met terras en ondergrondse parkeerplaats)

Uitverkocht & opgeleverd !

 

STIJLVOL EN TIJDLOOS

De grijze en beige gevelstenen van Lewis geven het gebouw een tijdloos uitzicht. De uit metaal vervaardigde spijlen ballustrades laten licht en groen maximaal doordringen tot in uw appartement. En de perfecte afwerking van het schrijnwerk garandeert dat het gebouw er ook na vele jaren als nieuw zal uitzien.

Het gebouw rust op een mooie grijze natuurstenen plint, met dorpels in hetzelfde materiaal. Samen met de uitgesproken verticale lijnen past Lewis zo perfect in dat mooie hoekje van Antwerpen.

BINNEN EN BUITEN WONEN

Uw appartement voldoet aan alle eisen van een moderne flat in de stad: mooie strakke vloeren, grote ramen aan de leefruimte, moderne toestellen in de keuken, een heerlijk comfortabele badkamer en een indeling waarvan u geregeld denkt ‘dát is slim bekeken’. In die oase van licht is het gemakkelijk om snel uw eigen nest te creëren.

Natuurlijk hebt u een mooi terras aan uw appartement. Maar ook en vooral een heerlijke binnentuin, waar u vanuit uw appartement zó in wandelt. Een fantastische, gezamenlijke open ruimte van maar liefst 749 vierkante meter. Dat heeft bijna niemand in de stad. Niet zomaar een stukje kijkgroen trouwens, maar een tuin om in te wandelen en te spelen.

Terug naar het projectoverzicht